Galeb Internacional d.o.o

Nova web stranica - dobrodošli!

El. pošta Štampa PDF

globepngGaleb Internacional d.o.o. objavio je novu web stranicu, u želji da novim organizacionim i dizajnerskim rješenjem ponudi kvalitetan i ažuran sadržaj, do kojeg se dolazi kroz intuitivnu i preglednu strukturu. Web stranica je rađena s namjerom da postane značajan izvor korporativnih informacija i otvori nove komunikacione kanale sa klijentima. Pritom smo željeli da budemo originalni u primjeni web tehnologija, kao i u dizajnerskom rješenju, koje odražava vizualni identitet firme, simbolizujući integraciju znanja i tehnologija.

Web stranica nudi pregled usluga i rješenja firme, kao i opis i galeriju projekata u domenu poslovanja firme.

Nakon objave nove web stranice, nastavićemo da kontinuirano radimo na proširenju sadržaja i dodatnih web servisa, na osnovu analize posjećenosti i potreba naših klijenata i poslovnih partnera. Cilj nam je da osiguramo optimalne sadržaje  koji će ubrzati proces dolaženja do informacija, pojednostaviti kontakt i ubrzati poslovanje sa našom firmom.

Galeb Internacional d.o.o. ovim projektom nastavlja uspješno 26-o godišnje poslovanje.

Pozivamo sve zainteresovane da posjete našu novu web stranicu, a svoje komentare i sugestije pošalju koristeći formu za kontakt.